Om vores site, link2run.com...

link2run - skabt af løbere for løbere

link2run er skabt af løbere for løbere. Vi håber at du som løber syntes at link2run opfylder dine behov for at have adgang til din personlige løbeportal, hvor du har adgang til din personlige træningsdagbog og dine løberuter.

I link2run arbejder hele vi hele tiden på at udvikle ny services til dig. I øjeblikket er vi igang med at udvikle følgende nye services.

Invitér dine løbevenner til en løbetur

Du kan bruge link2run til at lave løbeaftaler med dine løbevenner, når du bruger vores kommende link2run mailservice.

Find nye løbevenner i dit lokalområde

I takt med at flere og flere løbere bruger link2run vil portalen også kunne hjælpe dig med at finde nye løbevenner i dit lokalområde.

Personoplysninger

I link2run behandler vi selvfølgelig dine personlige data med den største diskretion og sender dem under ingen omstændigheder videre til andre firmaer, leverandører eller personer uden dit samtykke.

Dit kodeord gemmes i krypteret form, så det kun er dig og 'systemet' der kender det. Vi kan ikke læse det nogen steder, så har du glemt det, genererer 'systemet' et nyt til dig, og sender det til dig.

Generelt om link2run

link2run ejes og udvikles af to løbere, der tilsammen har haft løb som hobby i mange år. Titken arbejder som systemudvikler i den finansielle sektor. Bjørn arbejder med kommunikation i den offentlige sektor.

Du og dine løbevenner ønskes rigtig god løbetur.

Med venlig hilsen
Titken & Bjørn
Ejere af link2run

Du er altid velkommen til at kontakte os med kommentarer eller spørgsmål til Titken Facebook Facebook eller Bjørn

Om link2run - Ris/ros - Kontakt: Webmaster - ©link2run 2007-2020